Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Hacettepe Üniversitesi arasında, yenilikçi sınıf tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi ve 3 boyutlu modellendirilmesi amacıyla "Geleceğin Sınıfını Tasarlama İş Birliği Protokolü" imzalandı.   Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, burada yaptığı konuşmada, çocukları geleceğin dünyasına hazırlanmanın önemine işaret ederek, "Çocuklarımızı dünya standardının üzerinde, açık fikirli, ne yapacağını bilen, araştırmayı bilen, serbest düşünen insanlar olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Bu anlamda yetiştikleri ortamın buna uygun olması lazım." dedi.   2023 Eğitim Vizyonu´nun açıklanmasının ardından kişilerin ve kurumların milli eğitime katkı vermek için taleplerini ilettiklerini söyleyen Denemeç, Hacettepe Üniversitesine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.   Protokol kapsamında, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce yürütülen "Future Classroom Lab" projesi çerçevesinde, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından yenilikçi sınıf tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi ve 3 boyutlu olarak modellendirilmesi amaçlanıyor.   Konuşmaların ardından, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ile Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen protokolü imzaladı.    Törene, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz, MEB yetkilileri ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı.

Ara

1/C SINIFI OLARAK BESLENME DOSTU OKUL PROJESİNE KATILDIK .MEYVE TABAĞINI OLUŞTURDUK

Ara

TÜRKÇEMİZİ DAHA İYİ KONUŞMAK VE YAZMAK İÇİN TÜRKÇE DİLBİLGİSİ BÜYÜK ÜNLÜ UYUMUNU UYGULAMALI OLARAK YAPAN 4/B SINIFI KUTLUYORUZ.

Ara

OKULUMUZ ANASINIFI  ÖĞRETMENİ EMİNE KAHRAMAN ÖĞRENCİLERELE BİRLİKTE ŞAPKALRINI YAPTILAR.

Ara

OKULUMUZ SABAHÇI ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ EMİNE KAHRAMAN REHBERLİĞİNDE KIŞ KIRALİÇESİ ÇALIŞMASI YAPTILAR.ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Kas

OKULUMUZ ÇAPINDA DÜZENLENEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE  ÖDÜLLERİ VERİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERKEN BU YARIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN  REHBER ÖĞRETMENİMİZ SEVİL GÖKMEN´E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI KONUSUNDA DİŞ BAKIMINA ALINDILAR.

Kas

ÖĞLENCİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ KARE NEDİR? ÇALIŞMASIYLA KAREYİ ÖĞRENDİLER.KESME YAPIŞTIRMA ÇALIŞMASI YAPARAK EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR.ÖĞRETMENİMİZ MACİDE ŞAHİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Kas

4/B SINIFI OLARAK KIZILAY HAFTASI SEBEBİYLE SINIFIMIZDA KIZILAY ÇİZGİ FİLMİ SEYRETTİK.KIZILAYI DAHA İYİ TANIDIK

Ekm

Ekm

2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELECEĞE KULAÇ ATIYORUZ EKİBİ OLARAK 50 ÖĞRENCİYLE KULAÇ ATMAY BAŞLADIK

Eyl

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU SEMİNER DÖNEMİNİN İLK GÜNÜ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.MİLLİ EĞİTİM BAKANININ KONUŞMALARINI ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE DİNLEYEN MEHMET ALİ KATİPOĞLU YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI DİLEĞİNDE BULUNDU. ZİYARETLERİNDEN DOLAYI MÜDÜRÜMÜZE TEŞKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZ NAR ÇİÇEĞİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ EMİNE KAHRAMAN MEHMET ULUSAR ANAOKULU MÜDÜRESİ SAADET ÖZTÜRK HANIMEFENDİNİN KATILIMIYLA TEMA ÜYELİK ROZETLERİ TAKILDI. ARTIK NAR ÇİÇEĞİ SINIFIMIZDA TEMA ÜYESİ OLDU.