T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / BAFRA - İsmet İnönü İlkokulu

Birlikteyiz Beraberiz Projesi

Değer,bir toplumda benimsenmiş ve yaşatılmakta  olan türlü duyuş, düşünüş davranış, kural ve kıymettir.Değerlerin toplamı kültürü oluşturur.


Proje Adı

BİRLİKTEYİZ BERABERİZ

Proje Konusu

    Proje kapsamında, öğrenci velilerine verilecek bilinçlendirme seminerleri sayesinde, velilerin de çocuklarının gelişimini il ve ilçedeki diğer okul öğrencileri ile mukayese etmeyi  sağlanması amaçlanmaktadır.

Projenin Amacı

  • 1.Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek,
  • 2.Öğrenci Velisi ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak,
  • 3.Eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek,

4.Maddi imkanlardan yoksun öğrencilerin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak,

Birlikteyiz Beraberiz Projesi

              Değer,bir toplumda benimsenmiş ve yaşatılmakta  olan türlü duyuş, düşünüş davranış, kural ve kıymettir.Değerlerin toplamı kültürü oluşturur.

Çocuklarımızın sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerleri kazanmaları ve kişiliklerinin  her yönüyle gelişmesini sağlamak toplumsal ve evrensel değerlerle  donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek daha fazla temel insani özellikler kazanmasına katkıda bulunmak değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve değerleri davranışa dönüştürme de onlara yardımcı olmaktır. İyi karakterli birey yetiştirmek temel değerleri pekiştirmek çocukların kendilerine ve topluma yararlı olacak temel  değerleri psikolojik ,bilişsel,ve sosyal gelişimlerine uygun olarak kazanmalarını sağlamak çocukların kazandıkları değerleri davranışla ifade etmelerine fırsat vermek günlük yaşamda kullanabilmelerini sağlamak yaparak yaşarak öğrenmelerini sağlamak.  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.11.2017 - Güncelleme: 20.12.2017 10:54 - Görüntülenme: 1032
  Beğen | 11  kişi beğendi