Misyon Vizyon

Misyonumuz ve Vizyonumuz

KURUMSAL HEDEFLER:

MİSYONUMUZ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiş eğitim programı çerçevesinde öğrencilerin sosyal, kültürel ve psikolojik ihtiyaçlarının karşılandığı, yeteneklerini geliştirebildikleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlıbireyler yetiştirebileceğimiz bir eğitim ortamı hazırlamak temel işlevimizdir.

VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki: Öğrencilerimiz İsmet İnönü İlkokulunda bulunmak ve mezun olmaktan gurur ve mutluk duysun. İstiyoruz ki: Okulumuz eğitim kalitesi, imkânları ve başarısı ile en önde yer alsın. İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrencisi bulunan her veli çocuğu ile birebir ilgilenerek öğrenme imkânlarından sonuna kadar yararlandığından emin olsun.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

v  Hukukun üstünlüğüne inanırız. Anayasa’da ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nun amaçları doğrultusunda hizmet veririz.

v  Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız.

v  Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız.

v  Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız.

v  Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız.

v  Değişimin ve sürekli gelişmenin önemine inanırız.

v  Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışırız.

v  Ortak aklı kullanarak kararlar alırız.

v  Fırsat eşitliğini okulda yaşatırız.

v  Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız.

v  Karar alma sürecinde katılımcılık, şeffaflık ve eşitlik esastır

v  İnanıyoruz ki; Bütün öğrenciler zekidir, önemli olan bu zekâyı aktif hale getirebilmektir.

v  Biliyoruz ki; Çağımız bilgi öğretme çağı değil, bilgiye ulaşmanın yollarının öğretildiği çağdır.

Yayın: 15.12.2017 - Güncelleme: 15.12.2017 23:37 - Görüntülenme: 499