T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / BAFRA - İsmet İnönü İlkokulu

Haberler

Mrt

Okulumuz bir ramazan klasiği olan Karagöz ile Hacivat orta oyunu gösterisi yapıldı. Öğrencilerimiz keyifle izlediler.

Mrt

       Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri KAYA, Yüksek Öğretim Daire Başkanı İsmet ÇÖRDÜK, İl Milli Eğitimi Şube Müdürü Ömer ŞENER,İlçe Şube Müdürlerimiz Osman ÇAKIR ve Hıfzullah KOCAMAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Kendilerine samimi ve yapıcı sohbetleri için çok teşekkür ederiz.

 

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yılını çoşkuyla kutladık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.

Mrt

Bafra Belediye Başkalığının " Tarih Yazan Çocuklar Bafra'da " projesi kapmasında Bafra Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine tarihe yön veren  kahraman hayatını anlatan kitaplar dağıtıldı. Bu kahramanlardan Mustafa Kemal Atatürk, Mehmet Akif Ersoy, Seyit Onbaşı ve Nene Hatun canlandırılarak öğrencilere tanıtıldı. Bu anlamlı program için Bafra Belediye Başkanlığına çok teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı anma programımız çoşkuyla gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür eder, İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederim.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA "MEHMET AKİF ERSOY Yarından Da Yakın" KİTABININ YAZARI SEMRİN ŞAHİN OKULUMUZA DAVET EDİLEREK ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

SÖYLEŞİ SONUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ ALDIKLARI KİTAPLARI YAZARIMIZA İMZALATMA FIRSATI BULDULAR.

YAZARIMIZA DAVETİMİZİ KABUL EDİP ÖĞRENCİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SÖYLEŞİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

Ock

İSMET İNÖNÜ İLKOKULU OLARAK ÇIKARACAĞIMIZ E DERGİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA İLÇE KAYMAKIMIMIZ SAYIN CEVDET ERTÜRKMEN'İ  4A SINIFI ÖĞRETMENİ FATMA GÜLFEM ERTÜRKMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİK. ZİYARET KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÇIKARCAĞIMIZ E DERGİ SAYIMIZ İÇİN KAYMAKAM BEYLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

MİSAFİRPERVELİKLERİNDEN DOLAYI SAYIN KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

Ock

OKULUMUZ 2.3 VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA GELENEKSEL AKIL VE ZEKA OYUNLARIMIZDAN OLAN MANGALA TURNUVASI DÜZENLENDİ. TURNUVAYA TOPLAM 24 ÖĞRENCİMİZ KATILMIŞTIR.

TURNUVADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ:

1.3A NAİL ENES ŞENER

2.4B KAYLA MİNA KAPANCI

3. 3D KEREM USTA

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER,TURNUVAYI ORGANİZE EDEN VE YÜRÜTEN SINIF ÖĞRETMENİMİZ SAMET YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

İSMET İNÖNÜ İLKOKULU E DERGİSİNİN 1.SAYISINI YAYINLAMAKTAN MUTLU VE GURURLUYUZ. BÜTÜN PAYDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

İSMET İNÖNÜ İLKOKULU E DERGİSİNİN 1.SAYISINI YAYINLAMAKTAN MUTLU VE GURURLUYUZ. BÜTÜN PAYDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

https://online.fliphtml5.com/zmaub/hxlx/#p=1

 

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN ŞÜKRİYE ÇAKIR VE 4C SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALİ KATİPOĞLU  MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU'NA MERAK ETTİKLERİ SORULARI YÖNELTTİLER.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLYAI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

YERLİ MALI OLARAK BİLİNEN TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI  12-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA KUTLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ YERLİ MALINI KULLANMANIN ÖNEMİ VURGULANARAK YERLİ ÜRETİMLERİN KULLANILMASI TEŞVİK EDİLMESİ AMAÇLANMIŞTIR.

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASININ AMACI ÖĞRENCİLERİMİZE TUTUMUN ÖNEMİ KAVRATMAK, KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN TUTUMLU OLMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK, YATIRIMIN ÖNEMİNİ KAVRATMAK VE TÜRK MALLLARINI ÖĞRENCİLERİMİZE TANITARAK YERLİ MALLARI KULLANMAYA TEŞVİK ETMEKTİR. BU AAMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA OKULUMUZ ÖĞRETMENİ BÜLENT ŞAHİN REHBERLİĞİNDE 3C SINIFININ HAZIRLADIĞI PROGRAM ÖĞRENCİLERİMİZE SUNULMUŞTUR.

HAFTA SINIFLARIMIZDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN YERLİ MALLARINDAN HAZIRLADIKLARI ÜRÜNLERİNLERİN SERGİLENMESİ İLE DEVAM ETTİ.

ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

 

Okulumuz öğrencilerinde olumlu davranış geliştirme, Arkadaşlarına rol-model olmaları ve akademik çabalarını pekiştirmek amacıyla uygulamaya başladığımız haftanın yıldız öğrencisi uygulamasında 15 Aralık 2023 Haftasının Yılıdız öğrencileri belirlendi.

1A Feyza KAPLAN
1B Ömer Tarık BOLAT
1C Ahmet Oğuz AKSEL
1D Güneş CEZAYİRLİ
2A Çınar Talha GENÇ
2B Oğuz Kağan PEKGÖZ
2C Deniz Hira ALBAYRAK
2D Hilal YAPICI
3A Onur Eymen KURT
3B Eylül EKİCİ
3C Zeynep Asya ARDUÇ
3D Öykü Tanem YILDIZ
4A Ali GÜL
4B Yavuz Selim YAMAN
4C Zeynep SAY
4D İrem YILMAZ     

 Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinde olumlu davranış geliştirme, Arkadaşlarına rol-model olmaları ve akademik çabalarını pekiştirmek amacıyla uygulamaya başladığımız haftanın yıldız öğrencisi uygulamasında 08 Aralık 2023 Haftasının Yılıdız öğrencileri belirlendi.

1A Deniz YÜCE                       

1B Burak GÜNDÜZ                       

1C Enda Betül KURT

1D Kutay BEKTAŞ

2A Zeynep Naz CANKURT

2B Nisa Sare ETYEMEZ

2C Zeynep Su ŞİMŞEK

2D Erva TÜRKÖZ

3A Eslem Nur ŞENEL

3B Hiranur ÖZŞAHİN

3C Kerem KURD

3D Tuna YILDIZ

4A Burak DOĞAN

4B Kayla Mina KAPANCI

4C Arzem KILIÇ

4D Eda Nur KAPLAN

Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Ara

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAZIRLAYIP YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU "OKUSAM" PROJESİ KAPSAMINDA 2B SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN OLUŞTURDUĞU OKUMA KUŞAĞI BU HAFTA VELİLERİNİN KATILIMIYLA OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ. 

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN SINIF ÖĞRETMENİMİZ İSMAİL KAPANCI'YA VE BU ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.